Huonekalut - avain sisustukseen
minusta
Huonekalut - avain sisustukseen

Tervetuloa tähän blogiin. Oletko kiinnostunut sisustuksesta ja huonekaluista? Tästä blogista saat inspiroivia ideoita kotiisi. Tuntuuko sinusta, että tarvitset muutoksia asumistilanteeseesi? On niin monia tyylejä ja kuvioita, joihin voit tutustua, kun kyse on huonekaluista ja asuintilojen sisustamisesta. Kiinnostaako sinua minimalistinen muotoilu vai viehättääkö futuristinen design, vai pidätkö kenties klassisesta tunnelmasta? Tämä blogi voi antaa sinulle ideoita siitä, miten valita oikeat huonekalut ja miten voit myös sisällyttää uusia statement-kappaleita jo valmiiseen sisustukseesi. Kodin sisustaminen ja kalustaminen on avainasemassa, kun haluat luoda viihtyisän sisustuksen ja tuntea olosi hyväksi omassa kodissasi. Riippumatta siitä, minkä tyylisiä huonekaluja etsit, voit inspiroitua lukemalla tätä blogia ja saada hyödyllistä tietoa huonekaluista ja jakaa ajatuksiasi muiden kanssa! Jatka lukemista ja löydä unelmiesi huonekalut!

Kategoriat
arkisto

Huonekalut - avain sisustukseen

Varastohyllyt suunnitellaan tilan ja niissä säilytettävien tavaroiden mukaan

Christine Morris

Varastohyllyjä ja tiloja löytyy joka lähtöön, mutta ammattimaiset varastot suunnitellaan yleensä erittäin huolellisesti, koska niiden toimivuuden kannalta täytyy suunnittelussa ottaa huomioon monenlaisia asioita. Liikkeelle lähdetään usein varaston koosta, mutta itse asiassa hyllyjen suunnittelu kannattaa aloittaa samaan aikaan, kun varastoa aletaan suunnittelemaan. Hyllyjen koko ja kiinnitykset vaikuttavat esimerkiksi siihen, miten ovet ja seinät kannattaa suunnitella ja jos hyllyt ankkuroidaan lattiaan, täytyy siinä ottaa huomioon lattialämmitys ja sen mahdollisesti aiheuttamat rajoitteet. Varastokapasiteetti, varastoitavan tavaran massa ja varaston käyttö vaikuttavat siihen, minkälainen varastosta kannattaa suunnitella. Toisia tavaroita voi myös varastoida kokonaan hyllyttömässä varastossa. Hyllytön varastointi on mahdollista silloin, kun tavarat kestävät pinoamisen. Jos erilaisten tilojen suunnittelu ja tilaratkaisut kiinnostavat myös sinua, tervetuloa tämän kertaisen kirjoituksen pariin, jossa käsitellään erilaisia varastohyllyjä ja varastotilojen suunnittelua.

Varastotilan suunnittelu ja mitä kaikkea siinä tulee huomioida

Varastotilat voidaan suunnitella joko kokonaan alusta lähtien tai varasto voidaan suunnitella jo olemassa oleviin tiloihin. Kun varasto suunnitellaan alusta lähtien, on siitä helpoin toteuttaa juuri tarkoitukseen sopiva tila, johon voidaan valita myös halutunlainen varastotekniikka. Suunnitellessa varastoa jo olemassa olevaan tilaan, täytyy suunnitellessa ottaa huomioon muun muassa seuraavia asioita: tilan korkeus, tilan koko, tilan muoto, ovien ja muiden kulkuaukkojen sekä seinien sijainti ja se, voiko niitä tarvittaessa siirtää. Kokonaan uutta varastorakennusta suunnitellessa, vaikuttaa siihen tontin muoto, minkälainen tulevasta varastorakennuksesta halutaan ja siihen tulevat tekniset ratkaisut sekä purku- ja lastauslaiturien sijoittelu. Varastohyllyt voi myös suunnitella uuteen rakennukseen täydellisesti sopiviksi, kuten myös muut mahdolliset säilytysratkaisut.

Varastohylly valitaan tarpeen mukaan

Varaston käyttötarkoituksesta riippuen, voi siellä olla erilaisia varastohyllytyyppejä tai se voi koostua useasta erilaisesta hyllytyypistä. Varastohyllyt tulee valita sen mukaan, minkälaisia hyllytyyppejä varastossa tarvitaan ja kuinka kantavia niiden täytyy olla. Usein hyllytyyppejä on myös saatavilla erilaisilla kantavuuksilla. Varastotilan suunnittelussa ja hyllytyypin valintaa tehdessä kannattaa myös ottaa huomioon, minkälaisilla trukeilla tai kuljettimilla siellä on tarkoitus liikkua, koska toiset niistä tarvitsevat enemmän tilaa kokonsa vuoksi. Varastotilan suunnitteluun ja varastohyllyjen valintaan kannattaa käyttää ammattilaista, joka löytää parhaat vaihtoehdot yksilöllisesti erilaisiin varastoihin. Esimerkki tällaisesta ammattilaisesta on Naakan Asennuspalvelu.


jaa