Huonekalut - avain sisustukseen
minusta
Huonekalut - avain sisustukseen

Tervetuloa tähän blogiin. Oletko kiinnostunut sisustuksesta ja huonekaluista? Tästä blogista saat inspiroivia ideoita kotiisi. Tuntuuko sinusta, että tarvitset muutoksia asumistilanteeseesi? On niin monia tyylejä ja kuvioita, joihin voit tutustua, kun kyse on huonekaluista ja asuintilojen sisustamisesta. Kiinnostaako sinua minimalistinen muotoilu vai viehättääkö futuristinen design, vai pidätkö kenties klassisesta tunnelmasta? Tämä blogi voi antaa sinulle ideoita siitä, miten valita oikeat huonekalut ja miten voit myös sisällyttää uusia statement-kappaleita jo valmiiseen sisustukseesi. Kodin sisustaminen ja kalustaminen on avainasemassa, kun haluat luoda viihtyisän sisustuksen ja tuntea olosi hyväksi omassa kodissasi. Riippumatta siitä, minkä tyylisiä huonekaluja etsit, voit inspiroitua lukemalla tätä blogia ja saada hyödyllistä tietoa huonekaluista ja jakaa ajatuksiasi muiden kanssa! Jatka lukemista ja löydä unelmiesi huonekalut!

Kategoriat
arkisto

Huonekalut - avain sisustukseen

Kuormalavahylly säästää tilaa ja sopii moniin varastoratkaisuihin

Christine Morris

Varaston suunnitteluun vaikuttavat monet asiat, kuten esimerkiksi varastoitava tavara, riittävä tila työskentelylle, tehokkuus, tavaran virtaus, varaston käyttötarkoitus ja varastotila. Erilaisia hyllyratkaisuja on myös saatavilla todella paljon, joten varaston suunnitteluun ja hyllyjen valintaan kannattaa varata riittävästi aikaa, että päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tällä kertaa aiheena blogissa on erilaiset varaston hyllyratkaisut, kuten esimerkiksi kuormalavahylly, läpivirtaushylly, pushback-hylly ja syväkuormaushylly. Jos varaston suunnittelu tai hyllyjen hankinta on ajankohtainen aihe, kannattaa lukea tämänkertaisesta kirjoituksesta erilaisten hyllytyyppien ominaisuuksista.

Kuormalavahyllystö sopii useimpiin varastoihin

Kuormalavahyllystö suunnitellaan niin, että käytävän molemmilla puolilla olevilla hyllyillä mahtuu keräilemään. Keräilymetodi riippuu varastoitavasta tavarasta ja se voidaan suorittaa monilla eri tavoilla, kuten esimerkiksi trukeilla, keräilykärryillä, haarukkavaunuilla tai rullakolla. Kuormalavahylly mahdollistaa keräilyreittien helpon toteuttamisen ja useamman samanaikaisen keräilyn. Jos keräily tehdään trukilla, mitoitetaan työkäytävän leveys keräilyssä käytettävän trukkityypin mukaisesti. Kuormalavahyllystö on edullinen varastoratkaisu ja siksi se on myös kaikista käytetyin ratkaisu varastoissa. Kuormalavahyllystä käytetään myös nimitystä trukkihylly.

Läpivirtaushyllystö on tehokas tilankäytön kannalta

Läpivirtaushyllystössä keräily ja hyllytys tehdään eri työkäytävillä ja ne voidaan sen vuoksi suorittaa samanaikaisesti. Läpivirtaushyllystö mahdollistaa hyvän keräilytehokkuuden ja työturvallisuuden, koska tässä hyllytyypissä ei ole ahtaita työkäytäviä, eikä vaaraa tavaroiden käytäville putoilusta. Läpivirtaushyllystön toimintaperiaate on, että keräily ja hyllytys tehdään eri käytäviltä. Hyllystö asennetaan neljän asteen kulmaan ja hyllytys tehdään korkeammalla olevasta kulmasta. Tämä mahdollistaa lavojen liukumisen rullien päällä eteenpäin, yhden lavapaikan verran. Toiselta käytävältä voidaan lisätä hyllystöön taas yksi lava.

Pushback-hyllystö ja syväkuormaushyllystö toimivat samankaltaisella periaatteella

Pushback-hyllystössä lavoja voidaan hyllyttää peräkkäin. Kun uusi lava hyllytetään, työntää se takana olevan lavan taaemmaksi ja sijoittuu sen eteen. Kun edessä oleva lava otetaan pois, siirtyy takimmainen lava taas painovoiman ansioista eteenpäin, samoin kuin läpivirtaushyllystössä. Pushback-hyllystössä keräily ja hyllytys tapahtuvat samalta käytävältä ja sopii hyllyratkaisuksi silloin, kun tarvitaan syväpinontaa, joka sopii eri nimikkeille. Syväkuormaushyllystössä on pushback-hyllystön kanssa samankaltainen toimintaperiaate, mutta siinä voidaan säilyttää vain yhtä nimikettä. Syväkuormaushyllystö sopii järjestelmäksi silloin, kun tavaramäärä on suuri, mutta erilaisia nimikkeitä on vähän. Hyllyratkaisun valintaan ja varaston suunnitteluun kannattaa kysyä neuvoa asiantuntevalta suunnittelijalta. Naakan Asennuspalvelu tarjoaa varastokalusteet ja asennukset. 


jaa